Wij Makelaardij

Wij Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wij Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wij Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wij Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wij Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 429.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -28.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Wij Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wij Makelaardij verkoopt

Wij Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wij Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wij Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 39 € 454.000
Capelle aan den IJssel 2 € 252.000
Colijnsplaat 1 € 409.000
Haarlem 1 € 379.000
Sittard 1 € 375.000

Type woningen die Wij Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wij Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wij Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
benedenwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
9%
bovenwoning
8%
portiekflat
6%
hoekwoning
5%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wij Makelaardij

Wat kost Wij Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wij Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wij Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Wij Makelaardij actief?

+

Wij Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Capelle aan den IJssel, Colijnsplaat, Haarlem en Sittard.

In welk prijssegment is Wij Makelaardij actief?

+

Wij Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wij Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 429.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Wij Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!