Visie Makelaardij – Amersfoort

Visie Makelaardij – Amersfoort is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Visie Makelaardij – Amersfoort hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Visie Makelaardij – Amersfoort is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Visie Makelaardij – Amersfoort. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Visie Makelaardij – Amersfoort in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -25.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Visie Makelaardij – Amersfoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Visie Makelaardij – Amersfoort verkoopt

Visie Makelaardij – Amersfoort is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Visie Makelaardij – Amersfoort woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Visie Makelaardij – Amersfoort ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 5 € 523.000
’t Harde 1 € 439.000
Panningen 1 € 639.000
Oudenbosch 1 € 253.000

Type woningen die Visie Makelaardij – Amersfoort verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Visie Makelaardij – Amersfoort diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Visie Makelaardij – Amersfoort het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
portiekflat
22%
galerijflat
10%
maisonnette
9%
hoekwoning
6%
geschakelde woning
3%
vrijstaande woning
3%
2 onder 1 kapwoning
2%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
portiekwoning
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Visie Makelaardij – Amersfoort

Wat kost Visie Makelaardij – Amersfoort bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Visie Makelaardij – Amersfoort voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Visie Makelaardij – Amersfoort je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Visie Makelaardij – Amersfoort actief?

+

Visie Makelaardij – Amersfoort heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, ’t Harde, Eemnes, Panningen en Oudenbosch.

In welk prijssegment is Visie Makelaardij – Amersfoort actief?

+

Visie Makelaardij – Amersfoort is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Visie Makelaardij – Amersfoort actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Visie Makelaardij – Amersfoort. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!