Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters

Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters is een makelaar gevestigd in Eemnes. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eemnes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters verkoopt

Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters is het meeste actief in Eemnes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eemnes 5 € 576.000
Hapert 1 € 419.000
Baarn 1 € 325.000
Weesp 1 € 310.000
Hoogland 1 € 350.000

Type woningen die Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
hoekwoning
21%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
16%
bovenwoning
5%
maisonnette
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters

Wat kost Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters actief?

+

Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eemnes, Hapert, Baarn, Weesp en Hoogland.

In welk prijssegment is Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters actief?

+

Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 450.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eemnes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eemnes en vergelijkbaar is aan Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!