Rehof Makelaars

Rehof Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rehof Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Rehof Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rehof Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rehof Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Rehof Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rehof Makelaars verkoopt

Rehof Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rehof Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rehof Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 7 € 305.000
Utrecht 2 € 444.000
Rijswijk 2 € 590.000
Rotterdam 1 € 259.000
Voorburg 1 € 575.000

Type woningen die Rehof Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rehof Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rehof Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
33%
galerijflat
17%
tussenwoning
17%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
maisonnette
8%
penthouse
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rehof Makelaars

Wat kost Rehof Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rehof Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rehof Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Rehof Makelaars actief?

+

Rehof Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Utrecht, Rijswijk, Rotterdam en Voorburg.

In welk prijssegment is Rehof Makelaars actief?

+

Rehof Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rehof Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 390.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Rehof Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!