MVN – makelaardij – Z-O-Brabant

MVN – makelaardij – Z-O-Brabant is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MVN – makelaardij – Z-O-Brabant hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MVN – makelaardij – Z-O-Brabant is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MVN – makelaardij – Z-O-Brabant. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MVN – makelaardij – Z-O-Brabant zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MVN – makelaardij – Z-O-Brabant in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 239.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -349.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over MVN – makelaardij – Z-O-Brabant
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar MVN – makelaardij – Z-O-Brabant verkoopt

MVN – makelaardij – Z-O-Brabant is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MVN – makelaardij – Z-O-Brabant woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MVN – makelaardij – Z-O-Brabant ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venlo 1 € 168.000
Weert 1 € 225.000
Eindhoven 1 € 325.000

Type woningen die MVN – makelaardij – Z-O-Brabant verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MVN – makelaardij – Z-O-Brabant diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MVN – makelaardij – Z-O-Brabant het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MVN – makelaardij – Z-O-Brabant

Wat kost MVN – makelaardij – Z-O-Brabant bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MVN – makelaardij – Z-O-Brabant voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MVN – makelaardij – Z-O-Brabant je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is MVN – makelaardij – Z-O-Brabant actief?

+

MVN – makelaardij – Z-O-Brabant heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venlo, Weert en Eindhoven.

In welk prijssegment is MVN – makelaardij – Z-O-Brabant actief?

+

MVN – makelaardij – Z-O-Brabant is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MVN – makelaardij – Z-O-Brabant actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 239.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan MVN – makelaardij – Z-O-Brabant. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!