Ellen Mouthaan Makelaardij

Ellen Mouthaan Makelaardij is een makelaar gevestigd in Naarden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ellen Mouthaan Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ellen Mouthaan Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Naarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ellen Mouthaan Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ellen Mouthaan Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 653.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 143.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Ellen Mouthaan Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ellen Mouthaan Makelaardij verkoopt

Ellen Mouthaan Makelaardij is het meeste actief in Naarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ellen Mouthaan Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ellen Mouthaan Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Naarden 15 € 645.000
Bussum 12 € 736.000
Muiderberg 5 € 415.000
Huizen 1 € 420.000
Vinkeveen 1 € 1.195.000

Type woningen die Ellen Mouthaan Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ellen Mouthaan Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ellen Mouthaan Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
16%
eindwoning
6%
galerijflat
3%
penthouse
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ellen Mouthaan Makelaardij

Wat kost Ellen Mouthaan Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ellen Mouthaan Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ellen Mouthaan Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 4.900.

Waar is Ellen Mouthaan Makelaardij actief?

+

Ellen Mouthaan Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Naarden, Bussum, Muiderberg, Huizen en Vinkeveen.

In welk prijssegment is Ellen Mouthaan Makelaardij actief?

+

Ellen Mouthaan Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ellen Mouthaan Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 653.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Naarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Naarden en vergelijkbaar is aan Ellen Mouthaan Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!