Makelaars in Muiderberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Muiderberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Muiderberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Muiderberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Muiderberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Muiderberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Muiderberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 59.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Muiderberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Muiderberg

In Muiderberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 59.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Muiderberg.

Bij de verkoop van een huis in Muiderberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Muiderberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Muiderberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Muiderberg is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Muiderberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Muiderberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Muiderberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Muiderberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ellen Mouthaan Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Muiderberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Muiderberg.

Populaire buurten in Muiderberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Muiderberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Muiderberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Muiderberg

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 521.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Buitendijken Muiderberg

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 505.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Muiderberg

In Muiderberg zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Ellen Mouthaan Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Muiderberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Maar 25 Liesbeth Ament Makelaars € 850.000
Flevolaan 16 PUUR Makelaars € 725.000
Populierenlaan 1 E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. € 700.000
Nienhuis Ruijskade 64 Linger OG € 695.000
Tesselschadelaan 137 E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Muiderberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Muiderberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Muiderberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Muiderberg.

Wat kost een makelaar in Muiderberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Muiderberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Muiderberg van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Muiderberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Muiderberg zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Muiderberg?

+

De meest verkopende makelaar van Muiderberg is Ellen Mouthaan Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Muiderberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Muiderberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Muiderberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Muiderberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!