E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V.

E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Muiderberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Muiderberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
  • Gemiddelde verkooptijd 139
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. verkoopt

E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. is het meeste actief in Muiderberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Muiden 3 € 592.000
Muiderberg 2 € 625.000
Bussum 1 € 225.000
Almere 1 € 500.000

Type woningen die E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
bovenwoning
14%
hoekwoning
14%
penthouse
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V.

Wat kost E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. actief?

+

E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Muiden, Muiderberg, Bussum en Almere.

In welk prijssegment is E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. actief?

+

E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 536.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Muiderberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Muiderberg en vergelijkbaar is aan E.P. Vlaanderen Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!