DPS Properties B.V.

DPS Properties B.V. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DPS Properties B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DPS Properties B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DPS Properties B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DPS Properties B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 243.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over DPS Properties B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DPS Properties B.V. verkoopt

DPS Properties B.V. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DPS Properties B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DPS Properties B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 7 € 227.000
Rotterdam 2 € 144.000
Vlaardingen 1 € 199.000
Leidschendam 1 € 445.000
Zoetermeer 1 € 400.000

Type woningen die DPS Properties B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DPS Properties B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DPS Properties B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
29%
tussenverdieping
29%
tussenwoning
29%
portiekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DPS Properties B.V.

Wat kost DPS Properties B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DPS Properties B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DPS Properties B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is DPS Properties B.V. actief?

+

DPS Properties B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rotterdam, Vlaardingen, Leidschendam en Zoetermeer.

In welk prijssegment is DPS Properties B.V. actief?

+

DPS Properties B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DPS Properties B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 243.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan DPS Properties B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!