Dian Clarijs Makelaardij

Dian Clarijs Makelaardij is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dian Clarijs Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dian Clarijs Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dian Clarijs Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dian Clarijs Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dian Clarijs Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 78
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -314.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Dian Clarijs Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dian Clarijs Makelaardij verkoopt

Dian Clarijs Makelaardij is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dian Clarijs Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dian Clarijs Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 5 € 411.000
Wolphaartsdijk 2 € 447.000
Kloetinge 1 € 249.000
Hansweert 1 € 400.000

Type woningen die Dian Clarijs Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dian Clarijs Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dian Clarijs Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
25%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dian Clarijs Makelaardij

Wat kost Dian Clarijs Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dian Clarijs Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dian Clarijs Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Dian Clarijs Makelaardij actief?

+

Dian Clarijs Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, Wolphaartsdijk, Kloetinge en Hansweert.

In welk prijssegment is Dian Clarijs Makelaardij actief?

+

Dian Clarijs Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dian Clarijs Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan Dian Clarijs Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!