Boshem Wonen Makelaardij

Boshem Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bussum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boshem Wonen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boshem Wonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bussum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boshem Wonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boshem Wonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
  • Gemiddelde verkooptijd 84
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Boshem Wonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boshem Wonen Makelaardij verkoopt

Boshem Wonen Makelaardij is het meeste actief in Bussum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boshem Wonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boshem Wonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bussum 5 € 512.000
Almere 3 € 467.000
Amersfoort 1 € 400.000
Hilversum 1 € 545.000
Kortenhoef 1 € 425.000

Type woningen die Boshem Wonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boshem Wonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boshem Wonen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
56%
2 onder 1 kapwoning
33%
bovenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boshem Wonen Makelaardij

Wat kost Boshem Wonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boshem Wonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boshem Wonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Boshem Wonen Makelaardij actief?

+

Boshem Wonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bussum, Almere, Amersfoort, Hilversum en Kortenhoef.

In welk prijssegment is Boshem Wonen Makelaardij actief?

+

Boshem Wonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boshem Wonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 484.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bussum en vergelijkbaar is aan Boshem Wonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!