Baltes Makelaars & Taxaties B.V.

Baltes Makelaars & Taxaties B.V. is een makelaar gevestigd in Holten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Baltes Makelaars & Taxaties B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Baltes Makelaars & Taxaties B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Holten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Baltes Makelaars & Taxaties B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Baltes Makelaars & Taxaties B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Baltes Makelaars & Taxaties B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Baltes Makelaars & Taxaties B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Baltes Makelaars & Taxaties B.V. verkoopt

Baltes Makelaars & Taxaties B.V. is het meeste actief in Holten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Baltes Makelaars & Taxaties B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Baltes Makelaars & Taxaties B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Luttenberg 1 € 419.000
Nijverdal 1 € 550.000
Holten 1 € 340.000

Type woningen die Baltes Makelaars & Taxaties B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Baltes Makelaars & Taxaties B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Baltes Makelaars & Taxaties B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baltes Makelaars & Taxaties B.V.

Wat kost Baltes Makelaars & Taxaties B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Baltes Makelaars & Taxaties B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Baltes Makelaars & Taxaties B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Baltes Makelaars & Taxaties B.V. actief?

+

Baltes Makelaars & Taxaties B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Luttenberg, Nijverdal en Holten.

In welk prijssegment is Baltes Makelaars & Taxaties B.V. actief?

+

Baltes Makelaars & Taxaties B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Baltes Makelaars & Taxaties B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Holten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Holten en vergelijkbaar is aan Baltes Makelaars & Taxaties B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!