Makelaars in Hoogmade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogmade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Hoogmade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogmade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogmade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogmade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoogmade zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoogmade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 770.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -144.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogmade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogmade

In Hoogmade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -144.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogmade.

Bij de verkoop van een huis in Hoogmade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 265 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogmade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogmade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 770.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogmade is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogmade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogmade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogmade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogmade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alkemade Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogmade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogmade.

Populaire buurten in Hoogmade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogmade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogmade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogmade

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 522.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Overige verspreide huizen

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.765.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Hoogmade

In Hoogmade zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Alkemade Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogmade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bospolderweg 5 Netherlands Sothebys International Realty € 3.250.000
Kerkstraat 34 Van de Meent Makelaardij € 945.000
Kerkstraat 38 Van de Meent Makelaardij € 795.000
Graaf Willem II laan 79 Alkemade Makelaardij € 425.000
Cornelis Spronghplantsoen 18 Van de Meent Makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogmade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogmade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Hoogmade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogmade.

Wat kost een makelaar in Hoogmade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogmade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogmade van € 7.700 tot € 9.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogmade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogmade zijn € 3.900 a € 5.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogmade?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogmade is Alkemade Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogmade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogmade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogmade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogmade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!