Rietbroek Makelaardij

Rietbroek Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roelofarendsveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Rietbroek Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Rietbroek Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roelofarendsveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rietbroek Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rietbroek Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
  • Aantal transacties 73
Meer informatie over Rietbroek Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rietbroek Makelaardij verkoopt

Rietbroek Makelaardij is het meeste actief in Roelofarendsveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rietbroek Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rietbroek Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roelofarendsveen 52 € 444.000
Oude Wetering 6 € 458.000
Leimuiden 4 € 582.000
Nieuwe Wetering 3 € 507.000
Weteringbrug 2 € 484.000

Type woningen die Rietbroek Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rietbroek Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rietbroek Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
18%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
vrijstaande woning
7%
galerijflat
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rietbroek Makelaardij

Wat kost Rietbroek Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rietbroek Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rietbroek Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Rietbroek Makelaardij actief?

+

Rietbroek Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Leimuiden, Nieuwe Wetering en Weteringbrug.

In welk prijssegment is Rietbroek Makelaardij actief?

+

Rietbroek Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rietbroek Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roelofarendsveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roelofarendsveen en vergelijkbaar is aan Rietbroek Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!