Makelaars in Oude Wetering

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oude Wetering, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Oude Wetering. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oude Wetering helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oude Wetering.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oude Wetering zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oude Wetering afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oude Wetering
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oude Wetering

In Oude Wetering is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 411.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oude Wetering.

Bij de verkoop van een huis in Oude Wetering is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 411.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oude Wetering. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oude Wetering weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 449.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oude Wetering is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oude Wetering. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oude Wetering

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oude Wetering? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oude Wetering. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rietbroek Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oude Wetering, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oude Wetering.

Populaire buurten in Oude Wetering

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oude Wetering? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oude Wetering. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oude Wetering

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Tuinbouwgebied

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Burgemeesterswijk

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oude Wetering

In Oude Wetering zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Rietbroek Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oude Wetering.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Vostersstraat 53 Rietbroek Makelaardij € 665.000
Bosrank 67 Goedhart Makelaars & Taxateurs € 550.000
Joh. Sepershof 24 Hofzicht Makelaars € 525.000
Klaproos 16 Rietbroek Makelaardij € 492.500
Vlet 20 Goedhart Makelaars & Taxateurs € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oude Wetering

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oude Wetering?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Oude Wetering. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oude Wetering.

Wat kost een makelaar in Oude Wetering?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oude Wetering is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oude Wetering van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oude Wetering?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oude Wetering zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oude Wetering?

+

De meest verkopende makelaar van Oude Wetering is Rietbroek Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oude Wetering zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oude Wetering?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oude Wetering aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oude Wetering.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!