Makelaars in Ossenisse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ossenisse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Ossenisse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ossenisse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Ossenisse.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ossenisse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ossenisse zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ossenisse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 311.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ossenisse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ossenisse

In Ossenisse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ossenisse.

Bij de verkoop van een huis in Ossenisse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ossenisse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ossenisse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 311.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ossenisse is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ossenisse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ossenisse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ossenisse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ossenisse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Gassen Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Ossenisse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ossenisse.

 • Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ossenisse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ossenisse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ossenisse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Ossenisse

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied Ossenisse

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ossenisse

In Ossenisse zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Van Gassen Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ossenisse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oostdijk 1 GeuS uw makelaar € 499.000
Dorpsstraat 4 Van Gassen Vastgoed € 309.000
Molenpad 3 Van Gassen Vastgoed € 309.000
Molenpad 1 Reham makelaars € 250.000
Kipstraat 5 GeuS uw makelaar € 189.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ossenisse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ossenisse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Ossenisse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ossenisse.

Wat kost een makelaar in Ossenisse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ossenisse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ossenisse van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ossenisse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ossenisse zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ossenisse?

+

De meest verkopende makelaar van Ossenisse is Van Gassen Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ossenisse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ossenisse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ossenisse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ossenisse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!