Makelaars in Kwadendamme

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kwadendamme, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kwadendamme. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kwadendamme helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Kwadendamme.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kwadendamme zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kwadendamme zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kwadendamme afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kwadendamme
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kwadendamme

In Kwadendamme is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 500.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kwadendamme.

Bij de verkoop van een huis in Kwadendamme is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 500.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kwadendamme. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kwadendamme weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kwadendamme is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kwadendamme. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kwadendamme

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kwadendamme? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kwadendamme. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van den Ouden Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kwadendamme, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kwadendamme.

 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 730.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  219 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kwadendamme

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kwadendamme? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kwadendamme. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Kwadendamme

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Kwadendamme

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 580.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Kwadendamme

In Kwadendamme zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Van den Ouden Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kwadendamme.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vlieguitsedijk 3 Ronald Zwolle Makelaars € 985.000
Siguitsedijk 6 Van den Ouden Makelaars € 609.000
Vreelandsedijk 18 Kuub Makelaars € 575.000
Langeweegje 24 Van den Ouden Makelaars € 499.000
Kaneelpolderdijk 6 Ronald Zwolle Makelaars € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kwadendamme

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kwadendamme?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kwadendamme. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kwadendamme.

Wat kost een makelaar in Kwadendamme?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kwadendamme is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kwadendamme van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kwadendamme?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kwadendamme zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kwadendamme?

+

De meest verkopende makelaar van Kwadendamme is Van den Ouden Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kwadendamme zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kwadendamme?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kwadendamme aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kwadendamme.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!