Makelaars in Hengstdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hengstdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Hengstdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hengstdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Hengstdijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hengstdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hengstdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 296.000
 • Gemiddelde verkooptijd 87
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -228.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hengstdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hengstdijk

In Hengstdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 235.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -228.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hengstdijk.

Bij de verkoop van een huis in Hengstdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 235.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hengstdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hengstdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 296.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hengstdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hengstdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hengstdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hengstdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hengstdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reham makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hengstdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hengstdijk.

 • Verkooptijd
  308 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  199 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hengstdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hengstdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hengstdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Hengstdijk

  Verkooptijd
  110 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 241.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Buitengebied Hengstdijk

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Hengstdijk

In Hengstdijk zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Reham makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hengstdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sint Josephstraat 28 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 850.000
Hengstdijkse Kerkstraat 1 DE WOONCLUB € 315.000
Sint Josephstraat 14 a Van Gassen Vastgoed € 299.000
Margaretsedijk 77 Haulez Makelaardij € 270.000
Heernissekerkpad 4 Reham makelaars € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hengstdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hengstdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Hengstdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hengstdijk.

Wat kost een makelaar in Hengstdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hengstdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hengstdijk van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hengstdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hengstdijk zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hengstdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Hengstdijk is Reham makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hengstdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hengstdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hengstdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hengstdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!