Makelaars in Hoogenweg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogenweg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Hoogenweg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogenweg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogenweg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogenweg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoogenweg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoogenweg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogenweg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogenweg

In Hoogenweg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogenweg.

Bij de verkoop van een huis in Hoogenweg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogenweg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogenweg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 625.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogenweg is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogenweg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogenweg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogenweg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogenweg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fokke Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Hoogenweg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogenweg.

Populaire buurten in Hoogenweg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogenweg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogenweg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogenweg

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Hoogenweg

In Hoogenweg zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Fokke Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Hoogenweg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoogenweg 14 Fokke Makelaardij € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogenweg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogenweg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Hoogenweg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogenweg.

Wat kost een makelaar in Hoogenweg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogenweg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogenweg van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogenweg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogenweg zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogenweg?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogenweg is Fokke Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogenweg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogenweg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogenweg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogenweg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!