Makelaars in Sint Maarten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Maarten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Sint Maarten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Maarten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Maarten (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Maarten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sint Maarten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sint Maarten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Maarten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Maarten

In Sint Maarten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 548.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Maarten.

Bij de verkoop van een huis in Sint Maarten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 548.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Maarten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Maarten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 386.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Maarten is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Maarten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Maarten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Maarten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Maarten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Giesen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Maarten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Maarten.

Populaire buurten in Sint Maarten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Maarten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Maarten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Maarten (woonkern)

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Stroet

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Groenveld en Buitengebied

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Sint Maarten

In Sint Maarten zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Van de Giesen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Maarten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Groenveldsdijk 10 Appelman & Deutekom NVM makelaars € 575.000
Stroet 71 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 510.000
Dorpsstraat 38 VHM Kuijper Makelaars € 375.000
Wijzendweg 16 Panthera Makelaars € 349.500
De Peperbus 4 Appelman & Deutekom NVM makelaars € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Maarten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Maarten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Sint Maarten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Maarten.

Wat kost een makelaar in Sint Maarten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Maarten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Maarten van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Maarten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Maarten zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Maarten?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Maarten is Van de Giesen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Maarten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Maarten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Maarten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Maarten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!