Makelaars in Lutjewinkel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lutjewinkel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Lutjewinkel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lutjewinkel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lutjewinkel (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lutjewinkel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lutjewinkel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lutjewinkel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lutjewinkel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lutjewinkel

In Lutjewinkel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 277.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lutjewinkel.

Bij de verkoop van een huis in Lutjewinkel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 277.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lutjewinkel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lutjewinkel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 390.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lutjewinkel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lutjewinkel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lutjewinkel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lutjewinkel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lutjewinkel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Stroet-Kuipers Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Lutjewinkel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lutjewinkel.

Populaire buurten in Lutjewinkel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lutjewinkel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lutjewinkel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lutjewinkel (woonkern)

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Lutjewinkel

In Lutjewinkel zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Stroet-Kuipers Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Lutjewinkel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Weereweg 76 Stroet-Kuipers Makelaardij € 495.000
Plantsoendwarsstraat 23 SC Bakker Makelaardij oz BV € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lutjewinkel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lutjewinkel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Lutjewinkel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lutjewinkel.

Wat kost een makelaar in Lutjewinkel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lutjewinkel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lutjewinkel van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lutjewinkel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lutjewinkel zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lutjewinkel?

+

De meest verkopende makelaar van Lutjewinkel is Stroet-Kuipers Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lutjewinkel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lutjewinkel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lutjewinkel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lutjewinkel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!