Makelaars in Dirkshorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dirkshorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Dirkshorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dirkshorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dirkshorn (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dirkshorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dirkshorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dirkshorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dirkshorn

In Dirkshorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 590.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Dirkshorn.

Bij de verkoop van een huis in Dirkshorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 590.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dirkshorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dirkshorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dirkshorn is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dirkshorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dirkshorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dirkshorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dirkshorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Appelman & Deutekom NVM makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dirkshorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dirkshorn.

Populaire buurten in Dirkshorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dirkshorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dirkshorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dirkshorn (woonkern)

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Buitengebied Dirkshorn

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 710.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Dirkshorn

In Dirkshorn zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Appelman & Deutekom NVM makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dirkshorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bliekenbos 4 a Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 825.000
De Vijzel 8 Van de Giesen Makelaars € 689.000
Middenweg 44 Alpina € 595.000
Voorhuisstraat 13 Coltof Makelaardij € 587.500
Watermolen 12 Van der Borden Vastgoedprofessionals € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dirkshorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dirkshorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Dirkshorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dirkshorn.

Wat kost een makelaar in Dirkshorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dirkshorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dirkshorn van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dirkshorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dirkshorn zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dirkshorn?

+

De meest verkopende makelaar van Dirkshorn is Appelman & Deutekom NVM makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dirkshorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dirkshorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dirkshorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dirkshorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!