Boss makelaardij

Boss makelaardij is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boss makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boss makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boss makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boss makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 391.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Boss makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boss makelaardij verkoopt

Boss makelaardij is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boss makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boss makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 10 € 335.000
Heerhugowaard 6 € 429.000
Hoorn 1 € 299.000
Zuid-Scharwoude 1 € 385.000
Koog aan de Zaan 1 € 465.000

Type woningen die Boss makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boss makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boss makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
65%
2 onder 1 kapwoning
9%
maisonnette
9%
eindwoning
4%
hoekwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boss makelaardij

Wat kost Boss makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boss makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boss makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Boss makelaardij actief?

+

Boss makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Zuid-Scharwoude en Koog aan de Zaan.

In welk prijssegment is Boss makelaardij actief?

+

Boss makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boss makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 391.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Boss makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!