Makelaars in Oterleek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oterleek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Oterleek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oterleek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oterleek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oterleek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oterleek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oterleek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oterleek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oterleek

In Oterleek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oterleek.

Bij de verkoop van een huis in Oterleek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 188 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oterleek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oterleek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 625.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oterleek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oterleek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oterleek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oterleek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oterleek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VLIEG Makelaars OG de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Oterleek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oterleek.

Populaire buurten in Oterleek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oterleek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oterleek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oterleek

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Oterleek

In Oterleek zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar VLIEG Makelaars OG verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Oterleek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burg. S. Schagenstraat 1 C MooiHuys Makelaars Taxateurs € 825.000
Burg. S. Schagenstraat 16 VLIEG Makelaars OG € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oterleek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oterleek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Oterleek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oterleek.

Wat kost een makelaar in Oterleek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oterleek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oterleek van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oterleek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oterleek zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oterleek?

+

De meest verkopende makelaar van Oterleek is VLIEG Makelaars OG. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oterleek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oterleek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oterleek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oterleek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!