Makelaars in Opmeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Opmeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Opmeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Opmeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opmeer-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Opmeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Opmeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 107.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Opmeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Opmeer

In Opmeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 107.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Opmeer.

Bij de verkoop van een huis in Opmeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Opmeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Opmeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 353.000.

Het meest voorkomende energielabel in Opmeer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Opmeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Opmeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Opmeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Opmeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Taams Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Opmeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Opmeer.

Populaire buurten in Opmeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Opmeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Opmeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opmeer-Noord

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Overige verspreide huizen

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Opmeer

In Opmeer zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Taams Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Opmeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Saturnusstraat 8 Van t Riet De-Makelaar € 550.000
Hogeweg 1 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 525.000
Korenbloem 1 Piet Swart Vastgoed B.V. € 525.000
Zwanebloem 3 Van t Riet De-Makelaar € 425.000
Kamille 28 WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opmeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Opmeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Opmeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Opmeer.

Wat kost een makelaar in Opmeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Opmeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Opmeer van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Opmeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Opmeer zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Opmeer?

+

De meest verkopende makelaar van Opmeer is Taams Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Opmeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Opmeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Opmeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Opmeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!