Makelaars in Steensel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Steensel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Steensel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Steensel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Steensel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Steensel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Steensel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Steensel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
 • Gemiddelde verkooptijd 75
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -132.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Steensel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Steensel

In Steensel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -132.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Steensel.

Bij de verkoop van een huis in Steensel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 82 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Steensel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Steensel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 445.000.

Het meest voorkomende energielabel in Steensel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Steensel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Steensel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Steensel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Steensel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Kasteren Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Steensel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Steensel.

Populaire buurten in Steensel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Steensel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Steensel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Steensel

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Steensel

In Steensel zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Van Kasteren Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Steensel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Riethovenseweg 24 Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars € 565.000
Frans van Nunenstraat 33 Van Kasteren Makelaardij € 550.000
Weverstraat 5 Box Makelaardij € 495.000
Doornbocht 1 Van Kasteren Makelaardij € 398.000
Eindhovenseweg 38 c Janssen Steijlen € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steensel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Steensel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Steensel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Steensel.

Wat kost een makelaar in Steensel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Steensel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Steensel van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Steensel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Steensel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Steensel?

+

De meest verkopende makelaar van Steensel is Van Kasteren Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Steensel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Steensel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Steensel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Steensel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!