Makelaars in Rijkevoort

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijkevoort, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Rijkevoort. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijkevoort helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rijkevoort Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijkevoort zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rijkevoort afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijkevoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijkevoort

In Rijkevoort is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijkevoort.

Bij de verkoop van een huis in Rijkevoort is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 160 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijkevoort. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijkevoort weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijkevoort is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijkevoort. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijkevoort

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijkevoort? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijkevoort. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Nooijen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijkevoort, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijkevoort.

Populaire buurten in Rijkevoort

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijkevoort? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijkevoort. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rijkevoort Centrum

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Rijkevoort

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Rijkevoort

In Rijkevoort zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Nooijen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijkevoort.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Joop Thijssenstraat 9 Makelaardij Nooijen € 650.000
In het Spiek 5 Smedema Makelaars & Taxateurs € 650.000
Hoogeindsestraat 25 Makelaardij Nooijen € 600.000
Pleinstraat 37 Makelaardij Nooijen € 525.000
Laageindsedijk 10 A Makelaardij Twan Poels € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijkevoort

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijkevoort?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Rijkevoort. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijkevoort.

Wat kost een makelaar in Rijkevoort?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijkevoort is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijkevoort van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijkevoort?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijkevoort zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijkevoort?

+

De meest verkopende makelaar van Rijkevoort is Makelaardij Nooijen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijkevoort zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijkevoort?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijkevoort aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijkevoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!