Makelaars in Oudemolen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudemolen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Oudemolen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudemolen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Helwijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudemolen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudemolen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudemolen afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 680.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -261.000
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudemolen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudemolen

In Oudemolen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -261.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudemolen.

Bij de verkoop van een huis in Oudemolen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudemolen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudemolen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 680.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudemolen is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudemolen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudemolen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudemolen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudemolen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Wensen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Oudemolen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudemolen.

Populaire buurten in Oudemolen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudemolen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudemolen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

Top 2 woningen verkocht in Oudemolen

In Oudemolen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Van Wensen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Oudemolen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stadsedijk 20 Van Wensen Makelaars € 700.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudemolen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudemolen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Oudemolen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudemolen.

Wat kost een makelaar in Oudemolen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudemolen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudemolen van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudemolen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudemolen zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudemolen?

+

De meest verkopende makelaar van Oudemolen is Van Wensen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudemolen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudemolen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudemolen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudemolen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!