Makelaars in Moerdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Moerdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Moerdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Moerdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Moerdijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Moerdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Moerdijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Moerdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 311.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -259.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Moerdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Moerdijk

In Moerdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 291.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -259.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Moerdijk.

Bij de verkoop van een huis in Moerdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 291.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Moerdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Moerdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 311.000.

Het meest voorkomende energielabel in Moerdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Moerdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Moerdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Moerdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Moerdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Giessen & Van Herk Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Moerdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Moerdijk.

 • Biemans Made Makelaardij o.z.

  2. Biemans Made Makelaardij o.z.

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 210.000
  Woningen verkocht
  1
 • Woonschuijt Makelaars

  3. Woonschuijt Makelaars

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1
 • Meiboom Makelaardij

  4. Meiboom Makelaardij

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Vijfvinkel Trossèl Makelaars

  5. Vijfvinkel Trossèl Makelaars

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Moerdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Moerdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Moerdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Moerdijk

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Moerdijk

In Moerdijk zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Van der Giessen & Van Herk Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Moerdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grintweg 61 Van der Giessen & Van Herk Makelaars € 599.000
Koning Haakonstraat 18 Van der Giessen & Van Herk Makelaars € 345.000
Steenweg 40 Meiboom Makelaardij € 325.000
Grintweg 27 Van der Giessen & Van Herk Makelaars € 325.000
Irenestraat 24 Vijfvinkel Trossèl Makelaars € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moerdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Moerdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Moerdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Moerdijk.

Wat kost een makelaar in Moerdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Moerdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Moerdijk van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Moerdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Moerdijk zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Moerdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Moerdijk is Van der Giessen & Van Herk Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Moerdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Moerdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Moerdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Moerdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!