Makelaars in Katwijk NB

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Katwijk NB, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Katwijk NB. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Katwijk NB helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Katwijk kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Katwijk NB zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Katwijk NB zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Katwijk NB afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
 • Gemiddelde verkooptijd 77
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Katwijk NB
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Katwijk NB

In Katwijk NB is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 429.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Katwijk NB.

Bij de verkoop van een huis in Katwijk NB is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 429.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Katwijk NB. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Katwijk NB weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 384.000.

Het meest voorkomende energielabel in Katwijk NB is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Katwijk NB. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Katwijk NB

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Katwijk NB? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Katwijk NB. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dorpswonen.nl de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Katwijk NB, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Katwijk NB.

 • Makelaar Martijn Willems

  2. Makelaar Martijn Willems

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Katwijk NB

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Katwijk NB? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Katwijk NB. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Katwijk kern

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Katwijk NB

In Katwijk NB zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Dorpswonen.nl verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Katwijk NB.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Boggerd 26 Makelaar Martijn Willems € 429.000
Liefkeshoek 18 Dorpswonen.nl € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Katwijk NB

Hoeveel makelaars zijn er actief in Katwijk NB?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Katwijk NB. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Katwijk NB.

Wat kost een makelaar in Katwijk NB?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Katwijk NB is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Katwijk NB van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Katwijk NB?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Katwijk NB zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Katwijk NB?

+

De meest verkopende makelaar van Katwijk NB is Dorpswonen.nl. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Katwijk NB zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Katwijk NB?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Katwijk NB aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Katwijk NB.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!