Makelaars in Maria Hoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maria Hoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Maria Hoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maria Hoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maria Hoop.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maria Hoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maria Hoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 171.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maria Hoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maria Hoop

In Maria Hoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 506.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 171.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maria Hoop.

Bij de verkoop van een huis in Maria Hoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 506.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maria Hoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maria Hoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maria Hoop is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maria Hoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maria Hoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maria Hoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maria Hoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Michel NVM Makelaars en Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maria Hoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maria Hoop.

Populaire buurten in Maria Hoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maria Hoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maria Hoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maria Hoop

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Diergaarde

  Verkooptijd
  114 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Echterbosch

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Maria Hoop

In Maria Hoop zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Michel NVM Makelaars en Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maria Hoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schellaertstraat 13 Damen Makelaardij € 649.000
Springweg 18 Damen Makelaardij € 599.000
Waldfeuchterbaan 27 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 535.000
Annendaalderweg 93 Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs € 425.000
Kerkweg 117 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maria Hoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maria Hoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Maria Hoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maria Hoop.

Wat kost een makelaar in Maria Hoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maria Hoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maria Hoop van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maria Hoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maria Hoop zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maria Hoop?

+

De meest verkopende makelaar van Maria Hoop is Michel NVM Makelaars en Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maria Hoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maria Hoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maria Hoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maria Hoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!