Makelaars in Castenray

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Castenray, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Castenray. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Castenray helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Castenray.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Castenray zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Castenray zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Castenray afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 675.000
 • Gemiddelde verkooptijd 116
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Castenray
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Castenray

In Castenray is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Castenray.

Bij de verkoop van een huis in Castenray is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Castenray. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Castenray weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 675.000.

Het meest voorkomende energielabel in Castenray is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Castenray. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Castenray

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Castenray? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Castenray. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Castenray, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Castenray.

Populaire buurten in Castenray

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Castenray? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Castenray. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Castenray

  Verkooptijd
  116 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Castenray

In Castenray zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Castenray.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoor 2 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 750.000
Horsterweg 72 Peelrand Makelaardij € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Castenray

Hoeveel makelaars zijn er actief in Castenray?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Castenray. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Castenray.

Wat kost een makelaar in Castenray?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Castenray is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Castenray van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Castenray?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Castenray zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Castenray?

+

De meest verkopende makelaar van Castenray is De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Castenray zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Castenray?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Castenray aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Castenray.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!