Makelaars in Visvliet

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Visvliet, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Visvliet. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Visvliet helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Visvliet.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Visvliet zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Visvliet zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Visvliet afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 275.000
 • Gemiddelde verkooptijd 233
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Visvliet
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Visvliet

In Visvliet is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 140.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Visvliet.

Bij de verkoop van een huis in Visvliet is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 140.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Visvliet. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Visvliet weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 275.000.

Het meest voorkomende energielabel in Visvliet is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Visvliet. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Visvliet

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Visvliet? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Visvliet. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Visvliet, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Visvliet.

Populaire buurten in Visvliet

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Visvliet? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Visvliet. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Visvliet

  Verkooptijd
  233 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Visvliet

In Visvliet zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Visvliet.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bartolesstraat 13 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Visvliet

Hoeveel makelaars zijn er actief in Visvliet?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Visvliet. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Visvliet.

Wat kost een makelaar in Visvliet?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Visvliet is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Visvliet van € 2.800 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Visvliet?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Visvliet zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Visvliet?

+

De meest verkopende makelaar van Visvliet is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Visvliet zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Visvliet?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Visvliet aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Visvliet.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!