Makelaars in Sebaldeburen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sebaldeburen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Sebaldeburen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sebaldeburen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sebaldeburen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sebaldeburen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sebaldeburen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sebaldeburen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sebaldeburen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sebaldeburen

In Sebaldeburen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 380.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sebaldeburen.

Bij de verkoop van een huis in Sebaldeburen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 380.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sebaldeburen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sebaldeburen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 550.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sebaldeburen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sebaldeburen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sebaldeburen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sebaldeburen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sebaldeburen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Anderz Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Sebaldeburen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sebaldeburen.

Populaire buurten in Sebaldeburen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sebaldeburen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sebaldeburen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sebaldeburen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Verspreide huizen Lutjegast

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Sebaldeburen

In Sebaldeburen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Anderz Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Sebaldeburen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westerzand 5 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 569.000
Provincialeweg 11 Anderz Wonen € 530.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sebaldeburen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sebaldeburen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Sebaldeburen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sebaldeburen.

Wat kost een makelaar in Sebaldeburen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sebaldeburen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sebaldeburen van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sebaldeburen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sebaldeburen zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sebaldeburen?

+

De meest verkopende makelaar van Sebaldeburen is Anderz Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sebaldeburen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sebaldeburen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sebaldeburen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sebaldeburen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!