Makelaars in Boerakker

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boerakker, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Boerakker. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boerakker helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boerakker.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boerakker zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Boerakker zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Boerakker afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 101
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boerakker
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boerakker

In Boerakker is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 380.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Boerakker.

Bij de verkoop van een huis in Boerakker is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 172 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 380.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boerakker. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boerakker weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boerakker is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boerakker. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boerakker

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boerakker? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boerakker. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Boerakker, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boerakker.

 • Steenhuis Makelaars

  2. Steenhuis Makelaars

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  1
 • Bruining en De Reus Makelaars

  3. Bruining en De Reus Makelaars

  Verkooptijd
  194 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Boerakker

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boerakker? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boerakker. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boerakker

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Boerakker

In Boerakker zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Boerakker.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 16 Steenhuis Makelaars € 479.000
Hoge Tilweg 1 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 415.000
Hoofdweg 62 Bruining en De Reus Makelaars € 379.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boerakker

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boerakker?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Boerakker. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boerakker.

Wat kost een makelaar in Boerakker?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boerakker is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boerakker van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boerakker?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boerakker zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boerakker?

+

De meest verkopende makelaar van Boerakker is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boerakker zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boerakker?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boerakker aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boerakker.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!