Makelaars in Hoenderloo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoenderloo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Hoenderloo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoenderloo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoenderloo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoenderloo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoenderloo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoenderloo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 768.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoenderloo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoenderloo

In Hoenderloo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoenderloo.

Bij de verkoop van een huis in Hoenderloo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoenderloo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoenderloo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 768.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoenderloo is A+. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoenderloo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoenderloo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoenderloo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoenderloo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Driessen Woningmakelaars | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Hoenderloo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoenderloo.

Populaire buurten in Hoenderloo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoenderloo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoenderloo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoenderloo

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 653.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Miggelenberg

  Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 998.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Hoenderloo

In Hoenderloo zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Driessen Woningmakelaars | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoenderloo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Krimweg 87 Alpina € 1.095.000
Paalbergweg 14 Driessen Woningmakelaars | Qualis € 949.000
Weikamperweg 117 Driessen Woningmakelaars | Qualis € 900.000
Krimweg 21 Buurman Makelaardij € 798.500
Krimweg 12 Driessen Woningmakelaars | Qualis € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoenderloo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoenderloo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Hoenderloo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoenderloo.

Wat kost een makelaar in Hoenderloo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoenderloo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoenderloo van € 7.700 tot € 9.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoenderloo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoenderloo zijn € 3.800 a € 5.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoenderloo?

+

De meest verkopende makelaar van Hoenderloo is Driessen Woningmakelaars | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoenderloo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoenderloo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoenderloo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoenderloo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!