Makelaars in Heesselt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heesselt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Heesselt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heesselt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heesselt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heesselt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heesselt zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heesselt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heesselt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heesselt

In Heesselt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 585.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Heesselt.

Bij de verkoop van een huis in Heesselt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 585.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heesselt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heesselt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 363.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heesselt is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heesselt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heesselt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heesselt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heesselt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Heesselt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heesselt.

Populaire buurten in Heesselt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heesselt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heesselt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heesselt

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Heesselt

In Heesselt zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Heesselt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerklaan 7 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 375.000
Gerestraat 25 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heesselt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heesselt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Heesselt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heesselt.

Wat kost een makelaar in Heesselt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heesselt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heesselt van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heesselt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heesselt zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heesselt?

+

De meest verkopende makelaar van Heesselt is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heesselt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heesselt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heesselt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heesselt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!