Makelaars in Babberich

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Babberich, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Babberich. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Babberich helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Babberich.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Babberich zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Babberich zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Babberich afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Babberich
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Babberich

In Babberich is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Babberich.

Bij de verkoop van een huis in Babberich is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 173 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Babberich. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Babberich weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Babberich is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Babberich. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Babberich

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Babberich? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Babberich. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gaba Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Babberich, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Babberich.

 • Heilbron Makelaardij

  2. Heilbron Makelaardij

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1
 • Gierkink Makelaars

  3. Gierkink Makelaars

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  1
 • Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij

  4. Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Koopstek

  5. Koopstek

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Babberich

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Babberich? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Babberich. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Babberich

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Babberich

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 572.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Babberich

In Babberich zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Gaba Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Babberich.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eltenseweg 6 Heilbron Makelaardij € 595.000
Beekseweg 71 Gierkink Makelaars € 549.000
Dorpsweide 52 Gaba Makelaardij € 469.500
Kloosterpad 13 B Koopstek € 435.000
Babberichseweg 112 Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Babberich

Hoeveel makelaars zijn er actief in Babberich?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Babberich. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Babberich.

Wat kost een makelaar in Babberich?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Babberich is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Babberich van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Babberich?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Babberich zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Babberich?

+

De meest verkopende makelaar van Babberich is Gaba Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Babberich zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Babberich?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Babberich aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Babberich.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!