Makelaars in Nij Beets

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nij Beets, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Nij Beets. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nij Beets helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nij Beets-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nij Beets zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nij Beets zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nij Beets afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nij Beets
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nij Beets

In Nij Beets is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nij Beets.

Bij de verkoop van een huis in Nij Beets is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nij Beets. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nij Beets weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 434.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nij Beets is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nij Beets. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nij Beets

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nij Beets? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nij Beets. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Sierd Moll de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nij Beets, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nij Beets.

Populaire buurten in Nij Beets

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nij Beets? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nij Beets. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nij Beets-Kom

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Nij Beets-Buitengebied

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 662.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Nij Beets

In Nij Beets zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Sierd Moll verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nij Beets.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Doarpsstrjitte 26 Mijn Makelaar Mink € 699.000
Domela Nieuwenhuisweg 11 Makelaarskantoor Koopmans € 675.000
Kanaelwei Súd 7 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 675.000
Kanaelwei Sd 9 Makelaardij Sierd Moll € 649.000
Prikkewei 33 Hooghiemstra Makelaardij € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nij Beets

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nij Beets?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Nij Beets. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nij Beets.

Wat kost een makelaar in Nij Beets?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nij Beets is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nij Beets van € 4.300 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nij Beets?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nij Beets zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nij Beets?

+

De meest verkopende makelaar van Nij Beets is Makelaardij Sierd Moll. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nij Beets zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nij Beets?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nij Beets aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nij Beets.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!