Makelaars in Hoornsterzwaag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoornsterzwaag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Hoornsterzwaag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoornsterzwaag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoornsterzwaag.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoornsterzwaag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoornsterzwaag zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoornsterzwaag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 586.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoornsterzwaag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoornsterzwaag

In Hoornsterzwaag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoornsterzwaag.

Bij de verkoop van een huis in Hoornsterzwaag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoornsterzwaag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoornsterzwaag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 586.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoornsterzwaag is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoornsterzwaag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoornsterzwaag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoornsterzwaag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoornsterzwaag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Sierd Moll de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoornsterzwaag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoornsterzwaag.

 • Mijn Makelaar Heerenveen

  2. Mijn Makelaar Heerenveen

  Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • For Sale Makelaardij

  3. For Sale Makelaardij

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1
 • SNOEK Makelaars

  4. SNOEK Makelaars

  Verkooptijd
  129 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1
 • Kraak & Donker Makelaardij

  5. Kraak & Donker Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hoornsterzwaag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoornsterzwaag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoornsterzwaag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoornsterzwaag

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 586.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Hoornsterzwaag

In Hoornsterzwaag zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Sierd Moll verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoornsterzwaag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoterlandseweg 33 Makelaardij Sierd Moll € 750.000
10e Wyk 4 Makelaardij Sierd Moll € 695.000
Ds ten Catewei 16 SNOEK Makelaars € 650.000
Wietze Mulderreed 12 For Sale Makelaardij € 650.000
Bij de Leijwei 145 Mijn Makelaar Heerenveen € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoornsterzwaag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoornsterzwaag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Hoornsterzwaag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoornsterzwaag.

Wat kost een makelaar in Hoornsterzwaag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoornsterzwaag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoornsterzwaag van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoornsterzwaag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoornsterzwaag zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoornsterzwaag?

+

De meest verkopende makelaar van Hoornsterzwaag is Makelaardij Sierd Moll. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoornsterzwaag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoornsterzwaag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoornsterzwaag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoornsterzwaag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!