Makelaars in Frieschepalen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Frieschepalen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Frieschepalen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Frieschepalen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Frieschepalen-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Frieschepalen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Frieschepalen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Frieschepalen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
 • Gemiddelde verkooptijd 21
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Frieschepalen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Frieschepalen

In Frieschepalen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 285.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Frieschepalen.

Bij de verkoop van een huis in Frieschepalen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 285.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Frieschepalen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Frieschepalen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 323.000.

Het meest voorkomende energielabel in Frieschepalen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Frieschepalen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Frieschepalen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Frieschepalen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Frieschepalen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sinnema Makelaardij & Assurantiën de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Frieschepalen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Frieschepalen.

 • Hooghiemster Makelaars

  2. Hooghiemster Makelaars

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 248.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van Bruggen Adviesgroep

  3. Van Bruggen Adviesgroep

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Varwijk & Sibma

  4. Varwijk & Sibma

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Frieschepalen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Frieschepalen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Frieschepalen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Frieschepalen-Kom

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Frieschepalen

In Frieschepalen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Sinnema Makelaardij & Assurantiën verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Frieschepalen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tolheksleane 9 Van Bruggen Adviesgroep € 450.000
De Rusken 39 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 309.000
De Rusken 35 Varwijk & Sibma € 285.000
De Rusken 9 Hooghiemster Makelaars € 247.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frieschepalen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Frieschepalen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Frieschepalen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Frieschepalen.

Wat kost een makelaar in Frieschepalen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Frieschepalen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Frieschepalen van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Frieschepalen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Frieschepalen zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Frieschepalen?

+

De meest verkopende makelaar van Frieschepalen is Sinnema Makelaardij & Assurantiën. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Frieschepalen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Frieschepalen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Frieschepalen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Frieschepalen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!