Makelaars in Donkerbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Donkerbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Donkerbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Donkerbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Donkerbroek-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Donkerbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Donkerbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -232.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Donkerbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Donkerbroek

In Donkerbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 293.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -232.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Donkerbroek.

Bij de verkoop van een huis in Donkerbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 293.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Donkerbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Donkerbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 397.000.

Het meest voorkomende energielabel in Donkerbroek is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Donkerbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Donkerbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Donkerbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Donkerbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij De Smelthe Oosterwolde de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Donkerbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Donkerbroek.

Populaire buurten in Donkerbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Donkerbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Donkerbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Donkerbroek-Buitengebied

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Donkerbroek-Zuid

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Donkerbroek-Noord

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Donkerbroek

In Donkerbroek zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij De Smelthe Oosterwolde verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Donkerbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mandeweg 2 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 595.000
Moskoureed 1 DroomWoning Makelaardij € 549.500
Herenweg 16 Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf € 499.500
Petersburg 19 Varwijk & Sibma € 495.000
Leidijk 6 A De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 489.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Donkerbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Donkerbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Donkerbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Donkerbroek.

Wat kost een makelaar in Donkerbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Donkerbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Donkerbroek van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Donkerbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Donkerbroek zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Donkerbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Donkerbroek is Makelaardij De Smelthe Oosterwolde. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Donkerbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Donkerbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Donkerbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Donkerbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!