Makelaars in De Veenhoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Veenhoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in De Veenhoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Veenhoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Veenhoop.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Veenhoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Veenhoop zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Veenhoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 97
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Veenhoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Veenhoop

In De Veenhoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Veenhoop.

Bij de verkoop van een huis in De Veenhoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Veenhoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Veenhoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Veenhoop is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Veenhoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Veenhoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Veenhoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Veenhoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van De Veenhoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Veenhoop.

Populaire buurten in De Veenhoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Veenhoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Veenhoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Veenhoop

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in De Veenhoop

In De Veenhoop zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in De Veenhoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kraenlânswei 16 E Dijkstra Makelaars € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Veenhoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Veenhoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in De Veenhoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Veenhoop.

Wat kost een makelaar in De Veenhoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Veenhoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Veenhoop van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Veenhoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Veenhoop zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Veenhoop?

+

De meest verkopende makelaar van De Veenhoop is Dijkstra Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Veenhoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Veenhoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Veenhoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Veenhoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!