De Vries Makelaars

De Vries Makelaars is een makelaar gevestigd in De Wilgen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Vries Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Vries Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Wilgen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Vries Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Vries Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Vries Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over De Vries Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Vries Makelaars verkoopt

De Vries Makelaars is het meeste actief in De Wilgen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Vries Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Vries Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijnjewoude 1 € 375.000
Drachten 1 € 293.000
Boornbergum 1 € 275.000

Type woningen die De Vries Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Vries Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Vries Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
portiekflat
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Vries Makelaars

Wat kost De Vries Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Vries Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Vries Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De Vries Makelaars actief?

+

De Vries Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijnjewoude, Drachten en Boornbergum.

In welk prijssegment is De Vries Makelaars actief?

+

De Vries Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Vries Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Wilgen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Wilgen en vergelijkbaar is aan De Vries Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!