Makelaars in Gerkesklooster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gerkesklooster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Gerkesklooster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gerkesklooster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gerkesklooster.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gerkesklooster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gerkesklooster zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gerkesklooster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -151.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gerkesklooster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gerkesklooster

In Gerkesklooster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 349.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -151.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gerkesklooster.

Bij de verkoop van een huis in Gerkesklooster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 349.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gerkesklooster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gerkesklooster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 334.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gerkesklooster is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gerkesklooster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gerkesklooster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gerkesklooster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gerkesklooster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Gerkesklooster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gerkesklooster.

 • EMKA-makelaardij

  2. EMKA-makelaardij

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

  3. Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1
 • Link Makelaars & Taxateurs

  4. Link Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 195.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Gerkesklooster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gerkesklooster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gerkesklooster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gerkesklooster

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Gerkesklooster

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Gerkesklooster

In Gerkesklooster zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gerkesklooster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sarabos 25 A De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 475.000
Sarabos 21 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 475.000
De Gauw 32 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 349.000
De Lauwers 15 Link Makelaars & Taxateurs € 195.000
Klaarkamp 14 EMKA-makelaardij € 175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gerkesklooster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gerkesklooster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Gerkesklooster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gerkesklooster.

Wat kost een makelaar in Gerkesklooster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gerkesklooster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gerkesklooster van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gerkesklooster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gerkesklooster zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gerkesklooster?

+

De meest verkopende makelaar van Gerkesklooster is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gerkesklooster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gerkesklooster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gerkesklooster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gerkesklooster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!