Makelaars in Roderwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Roderwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Roderwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Roderwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Roderwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Roderwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Roderwolde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Roderwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Roderwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Roderwolde

In Roderwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 595.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Roderwolde.

Bij de verkoop van een huis in Roderwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 170 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 595.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Roderwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Roderwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 398.000.

Het meest voorkomende energielabel in Roderwolde is A+. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Roderwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Roderwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Roderwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Roderwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Noordenveld de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Roderwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Roderwolde.

 • Jonkman Garantiemakelaars

  2. Jonkman Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1
 • Peters makelaardij

  3. Peters makelaardij

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Roderwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Roderwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Roderwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Roderwolde

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Roderwolde

In Roderwolde zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Noordenveld verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Roderwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bovenland 14 Peters makelaardij € 595.000
Hoofdstraat 72 Mijn Makelaar Noordenveld € 300.000
Hoofdstraat 17 Jonkman Garantiemakelaars € 299.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roderwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Roderwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Roderwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Roderwolde.

Wat kost een makelaar in Roderwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roderwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Roderwolde van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Roderwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Roderwolde zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Roderwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Roderwolde is Mijn Makelaar Noordenveld. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Roderwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Roderwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Roderwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Roderwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!