Zuyd Makelaardij & Vastgoed

Zuyd Makelaardij & Vastgoed is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zuyd Makelaardij & Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zuyd Makelaardij & Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zuyd Makelaardij & Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Zuyd Makelaardij & Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Zuyd Makelaardij & Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 233.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Zuyd Makelaardij & Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Zuyd Makelaardij & Vastgoed verkoopt

Zuyd Makelaardij & Vastgoed is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zuyd Makelaardij & Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zuyd Makelaardij & Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 3 € 233.000

Type woningen die Zuyd Makelaardij & Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zuyd Makelaardij & Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zuyd Makelaardij & Vastgoed het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
halfvrijstaande woning
33%
portiekflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuyd Makelaardij & Vastgoed

Wat kost Zuyd Makelaardij & Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zuyd Makelaardij & Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zuyd Makelaardij & Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.700.

Waar is Zuyd Makelaardij & Vastgoed actief?

+

Zuyd Makelaardij & Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht.

In welk prijssegment is Zuyd Makelaardij & Vastgoed actief?

+

Zuyd Makelaardij & Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zuyd Makelaardij & Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 233.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Zuyd Makelaardij & Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!