Ter Tanje Vastgoed

Ter Tanje Vastgoed is een makelaar gevestigd in Amstenrade. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ter Tanje Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ter Tanje Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstenrade en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ter Tanje Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ter Tanje Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ter Tanje Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Ter Tanje Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Ter Tanje Vastgoed verkoopt

Ter Tanje Vastgoed is het meeste actief in Amstenrade. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ter Tanje Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ter Tanje Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 1 € 450.000
Amstenrade 1 € 200.000

Type woningen die Ter Tanje Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ter Tanje Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ter Tanje Vastgoed het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
50%
hoekwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Tanje Vastgoed

Wat kost Ter Tanje Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ter Tanje Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ter Tanje Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Ter Tanje Vastgoed actief?

+

Ter Tanje Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein en Amstenrade.

In welk prijssegment is Ter Tanje Vastgoed actief?

+

Ter Tanje Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ter Tanje Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 325.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstenrade

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstenrade en vergelijkbaar is aan Ter Tanje Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!