Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Koog aan de Zaan. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Koog aan de Zaan en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 310.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs verkoopt

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs is het meeste actief in Koog aan de Zaan. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandijk 2 € 288.000
Koog aan de Zaan 1 € 363.000
Wormerveer 1 € 315.000
Westzaan 1 € 795.000
Krommenie 1 € 1.295.000

Type woningen die Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
galerijflat
29%
tussenwoning
29%
bovenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs

Wat kost Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs actief?

+

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandijk, Koog aan de Zaan, Wormerveer, Westzaan en Krommenie.

In welk prijssegment is Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs actief?

+

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 510.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Koog aan de Zaan

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Koog aan de Zaan en vergelijkbaar is aan Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!