Simone Dijkman Makelaardij

Simone Dijkman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Westzaan. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Simone Dijkman Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Simone Dijkman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westzaan en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Simone Dijkman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Simone Dijkman Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Simone Dijkman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 321.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -2.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Simone Dijkman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Simone Dijkman Makelaardij verkoopt

Simone Dijkman Makelaardij is het meeste actief in Westzaan. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Simone Dijkman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Simone Dijkman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Westzaan 2 € 358.000
Amsterdam 1 € 325.000
Koog aan de Zaan 1 € 325.000
Wormerveer 1 € 240.000

Type woningen die Simone Dijkman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Simone Dijkman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Simone Dijkman Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Simone Dijkman Makelaardij

Wat kost Simone Dijkman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Simone Dijkman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Simone Dijkman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Simone Dijkman Makelaardij actief?

+

Simone Dijkman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Westzaan, Amsterdam, Koog aan de Zaan en Wormerveer.

In welk prijssegment is Simone Dijkman Makelaardij actief?

+

Simone Dijkman Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Simone Dijkman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 321.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westzaan

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westzaan en vergelijkbaar is aan Simone Dijkman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!